Forum obiecujących studentów filologii angielskiej.
Użytkownik
Wpisujmy się
06.06:
1. Madzia Śliwka i Agata Kowalik
13.06:
Użytkownik
06.06:
2. Dominika Bartoń i Oliwia Kaczorowska
13.06:
Kaśx2
Użytkownik
06.06:
13.06:
Kaśx2
marti i ania
Użytkownik
06.06:
3. Paweł Aleksiej, który szuka bratniej duszy xd
13.06:
Kaśx2
marti i ania
Użytkownik
06.06:
3. Paweł Aleksiej, który szuka bratniej duszy xd
4. Sandra Klimczak i Karolina Policht
13.06:
Kaśx2
marti i ania
Paweł G i Bartek
Użytkownik
Mam wielką GIGANTYCZNĄ prośbę do osób które są zapisane na 13. Mógłby się ktoś zamienić ze mną i z Oliwką na 06?? To jest serio pilne i błagam was! ja wiem że nikt nie lubi szybszych terminów ale chodzi o to że muszę zdać na tym zaliczeniu jeszcze tego kolosa ze słówek i się po prostu nie wyrobie z tym wszystkim dlatego proszę baaardzooo ;*****
Użytkownik
Z tego co widzę i tak nie ma nas równo - 4 pary i 3 pary, więc jak się przeniesiecie i zrobicie 3 pary i 4 pary nikomu to nie zrobimi różnicy ale my z Kasią wchodzimy pierwsze tego dnia!
Użytkownik
Nooo to tak zrobimy xD buahahaha
P.S. Rozwalił mnie ten kot hahaha xD ma wzrok jak mój pies jak otwieram lodówkę, biore coś do jedzenia a jemu nic nie daje. Takie "seriously?!" z wyrzutem xD
Użytkownik
Mamy wiadomość od mgr. Frycz na emailu. Chyba musimy cos z tym fantem zrobic.. xd
Użytkownik
Z prawdziwą przykrością muszę stwierdzić, że nie wywiązaliście się z danej mi obietnicy równego podziału na 2 grupy do zaliczenia z konwersacji. Z obu grup przyszły w środę po 4 osoby.
To chyba nie jest podział na równe połowy?
W związku z tym nie wiem, jak pozostali Państwo widzicie zaliczenie w środę. Nie ma najmniejszych szans, żeby wszyscy zdążyli w ciągu 90 minut zajęć.
Kto nie zdąży, po prostu nie otrzyma zaliczenia.
Mialem na myśli to, że powinnismy jej napisać jakiegos emaila i sprobowac to odkrecic, poprosic zebysmy mogli w poniedzialek zaliczac. Wiadomo ze nie bedziemy sie na sile pchac w ta srode. Trzeba napisac jakis poemat ;X
Użytkownik
To napisz do niej
Użytkownik
Jest 5 par, kas i kaś, ania i martyna pawel i bartek w srode, zostaje ja, oliwia i dominika. Wiec mozna by bylol zrobic tak że poprosimy żeby 3 osoby zdawaly w pon